Che Guevara 0,7l
Krémový likér Lihovina s rumovou příchutí a pravým karamelem Revoluční Che Guevara s pravým karamelem zaujme neopakovatelnou lehce nasládlou rumovou chutí, kterou střídá jemná hořkost... více »
od 199 Kč
- Zajímavá vůně
- Přijatelná cena
- Mizerná dostupnost
- Málo % alkoholu
Tato naprosto originální kořalička Vás dostane jak svou chutí, tak i velmi zvláštní vůní. Já mám pocit, že je to nějakým kořením a senem pajcnutý kvalitní a jemný třtinový rum. Nakonec už sama láhev není běžná kulatinka a etiketa jakbysmet. Soudruh Ernesto má i po letech co nabídnout .... pochopitelně tím nehlásám komunistickou pravdu, to by mě musel jazyk uhořet a vlasy vapadat. Jen ten nápad mi připadl fakt originální a naprosto neotřelý.
Každopádně, pokud se Vám nějakým zázrakem podaří se k této destilované pochoutce dostat, tak její koupí můžete a vskutku potěšíte, každého obdarovaného...tedy pokud to není člověk z detoxu nebo prostě z protialkoholní léčebny. I když abstinent by se asi také nerozplýval radostí.
Cena tohoto produktu mi vzhledem k povaze, balení a vyjímečné chuti, v žádném případě nepřipadá přemrštená. Není to sice málo, ale moc rozhodně také ne.
Jediné co bych možná vylepšil, pokud by to nemělo dopad na chuť a kvalitu nápoje, by bylo zvýšení obsahu alkoholu aspoň na 45% .
Zobrazuji 1 - 3 ze 3 recenzí